Måltidskasser leveret til døren I dag

DE BÄSTA MATKASSARNA
SAMLADE PÅ ETT STÄLLE


Härunder (alt. nedan) finner du de bästa matkassarna direkt till din dörr. Med en matkasse får du en sund, läcker och varierad kost utan att det ska vara besvärligt.

SÖK EFTER MATKASSE

Nu har matkasse.com lanserats i Sverige

Matkasse

30 januari, 2024

En av Skandinaviens största jämförelseportaler för matkassar har återigen lanserats i Sverige. Det kan underlätta för dig i vardagslivet på flera sätt. Med en prisvärd matkasse sparar du inte bara tid och pengar, du får även inspiration till många nya rätter. Tack vare denna jämförelsetjänst kan du snabbt navigera kring flera alternativ och hitta den matkasse som passar dig bäst.

Genom att använda matkasse.com får du mer tid över till annat och kan överraska din familj med riktigt goda rätter. Du kan själv välja hur många dagar i veckan du vill ha matkassen vilket är en flexibel lösning.

Så använder du tjänsten

Med matkasse.com kan du jämföra olika matkassar och få en skräddarsydd matupplevelse. Du behöver bara ange dina preferenser bland de alternativ som finns. Sedan får du upp en rad passande matkassar vilka passar just dina önskemål och behov. Som om inte detta vore nog får du även upp en rad recensioner från andra kunder, perfekt om du vill kunna göra ett bra val.

När du valt din kasse behöver du bara klicka dig vidare och beställa hem den. Du kommer automatiskt att skickas vidare till deras webbplats.

Varför ska man köra med matkasse?

Det är otroligt smidigt och enkelt att beställa hem en matkasse. Du slipper spendera tid i matbutiker och får i stället alla ingredienser levererade hem till dörren. Det är också ett sätt för dig som ofta gör samma rätter att hitta lite ny inspiration.

Dessutom är det ett sätt att minska matsvinnet i Sverige vilket bidrar till en mer hållbar värld. Enligt de senaste undersökningarna slänger svenskar cirka 17 kilo mat per person och år. Även om svinnet minskar är det fortfarande stora siffror.

Få mer tid över i vardagen

Många människor har idag en stressig vardag med jobb och familj. När du använder en matkasse behöver du inte spendera timmar på att köra till stormarknaden och handla. Med denna tjänst kommer maten att levereras hem till din dörr eller till den adress du önskar.

Det här är inte bara smidigt utan gör att du får mer tid över i din vardag. Denna tid kan du istället lägga på dina intressen eller människor du tycker om.

Få större inspiration på dina rätter

Ibland kan det vara svårt att komma på vad man vill äta till middag. Det blir lätt att man fastnar i samma gamla hjulspår. Med en matkasse har du möjlighet att testa nya rätter från hela världen. Det brukar även finnas flera vegetariska eller veganska alternativ för den som önskar. Att äta mer grönt är också något som bidrar till en mer hållbar värld.

Enkla recept som alla kan laga

Med matkasse.com kan vem som helst laga mat. Recepten är enkla att följa med tydliga instruktioner och tillhörande bilder. Det gör att matlagningen passar även nybörjare som inte har så stor vana i köket. Det blir ett rent nöje att laga mat.

Du kan välja om du vill pussla ihop din egen veckomeny eller om du vill köpa ett färdigt koncept. Det beror på vad som passar dig bäst.