Måltidskasser leveret til døren I dag

DE BÄSTA MATKASSARNA
SAMLADE PÅ ETT STÄLLE


Härunder (alt. nedan) finner du de bästa matkassarna direkt till din dörr. Med en matkasse får du en sund, läcker och varierad kost utan att det ska vara besvärligt.

SÖK EFTER MATKASSE

3 otroliga appar för att räkna kalorier

3 otroliga appar för att räkna kalorier

3 maj, 2021

Om du vill gå upp eller ned i vikt så är det ganska viktigt att hålla reda på dina kalorier. Det här är inte alltid så enkelt däremot eftersom man ska göra det under längre perioder. Under en enda dag kan det bli en hel del kalorier att hålla reda på.

För att underlätta det här så kan du använda dig av en app för att räkna kalorier. Det här förenklar något enormt och gör det bland annat möjligt för dig att hålla reda på hur mycket du äter och vad det är du äter. Det här är inte bara smart för att gå ned i vikt, det kan också vara bra om du försöker att gå upp i vikt.

För att göra det enklare för dig har vi valt att lista tre populära och smarta appar som hjälper dig att räkna kalorier. En del av dessa har fler funktioner som kan bidra till en bättre översikt över din kost. Dessa appar är säkra, vilket är väldigt viktigt. Du bör alltid vara noga med att skaffa säkra appar och program, exempelvis genom sidor som recenserar mjukvara och kollar över säkerheten.

1. Kaloriräknare från MyFitnessPal

Vi börjar med en av de enklare alternativen, men som är otroligt populär med över 2,4 miljoner omdömen på Play Store. Det här är en app som i grunden kommer med en avläsare som gör det möjligt för dig att hålla reda på vad du äter, och hur mycket du äter.

Den har däremot fler funktioner. Du kan till exempel registrera dina träningspass för att räkna ut hur mycket kalorier du förbränner. Den kan också synkronisera med din dator så att du har allt där, den har till och med en funktion som gör att du kan registrera dina vänner och jämföra med varandra.

2. YAZIO

YAZIO är en app för kaloriräkning där du också kan föra en kostdagbok. Det här är en bra app om du är uteslutande ute efter att hålla koll på dina kalorier och din kost. Den enda egentliga bristen är att den inte har mycket mer att erbjuda utöver det. Det finns till exempel inte någon funktion kopplad till träning eller dylikt. Den är med andra ord inte riktigt lika bra som Kaloriräknaren vi gick igenom ovan, men den har ett bra gränssnitt och gör sitt jobb.

3. Lifesum

Lifesum är en komplett kaloriräknare som också kommer med flera andra finurliga funktioner. Utöver att den räknar ut dina kalorier med en scanner för kvitton, får du också en hel näringsdagbok ungefär som den du får med appen från MyFitnessPal. Det här innebär att du kan utbilda dig själv för att se hur ditt näringsintag ser ut.

Den har också smidiga funktioner för att ange exakt vad ditt mål är. Du kan till exempel ange den vikt du vill nå. Du kan också välja bland en mängd olika dieter för att lära dig mer av dessa och hitta en som passar dig. Det här gör det möjligt att kontrollera huruvida du faktiskt lever på rätt sätt efter den dieten eller inte.